måndag 10 februari 2014

Utila, Honduras

Hej hopp pa er alla dar hemma! Idag ar det exakt en manad sedan vi lamnade Sverige. De forsta fyra veckorna har gatt otroligt snabbt och vi har varit med om otroligt mycket. Vi har hittills upplevt tre lander, Guatemala, Honduras och Nicuragua. Pa onsdag aker vi vidare till vart fjarde, Costa Rica, dar vi vantar finbesok fran Sverige. Pappa Johan och karesta Danny ska resa med oss i tva veckor! Det ska bli fantastiskt roligt! Vi langtar!

Har kommer lite bilder fran var vecka i Honduras. Vi tog vart dyk-sert pa en o som heter Utila. Varldens nast storsta barriarrev ligger utanfor Honduras kust och har kan man ta varldens billigaste dyksert. Vi betalade 188 US dollar var for vara fyra dagar.

 
Fem minuter efter att vart dyk-sert var kirrat! Vilken kansla! Superhaftigt! Snubben i bar overkropp ar var insrtuktor, som da och da brydde sig mer om sitt utseende an om sina elever. Den andra killen heter Ernesto och tog dyksert samtidigt som oss. 


 Chillar pa var dyk-bat. Efter de kalla natterna i Guatemala var varmen i Honduras efterlangtad! 

 Erika och Ernesto laddar infor nasta dyk!

 Efter varje dag ska all utrustning tvattas i vanligt kranvatten. Det salta vattnet sliter pa prylarna.

Den vasterlandka atmosfaren pa on har bade for- och nackdelar. En stor fordel ar att det ar sakert att rora sig ute aven pa kvallarna.

Onskar att vi hade haft en undervattenskamera for att kunna visa mer fran vara dyk. Det far bli en investering i framtiden! Det haftigaste vi sag denna gang var en SKOLDPADDA! Det var supersot!

Hej hopp / Elvira


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar