måndag 3 mars 2014

Costa Rica i bilder, del 1

Under vara tva veckor i Costa Rica hade vi aran att ha vardens basta frammande. Pappa Johan och Snygga Danny gjorde vara tva veckor i det avlanga landet oforglomliga! All tid da de var har hade vi full fokus pa att umgas och njuta. Darfor kommer ett par blogginlagg med bilder som sammanfattar dessa fantastiska veckor.

Vi borjade vart aventyr i Montverde. Dar besokte vi en utrotningshotad skog som kallas "cloud-forest". Det ar precis som det later, en skog i molnen. Vaxterna far narig fran molnen som alltid ar i samma hojd som skognen. Coolt!


Dessutom passade vi pa att aka zip-line over ljungeln! Det var en upplevelse vi aldrig kommer att glomma! Adrenalinet flodade :-) . Som ni ser var pappa lite skraj innan aventyret borjade! Det finns en as-haftig film nar vi aker den langsta zip-linen, tyvarr ar det for stor for att ladda upp!


Efter molnskogen och Montverde akte vi mot kusten till en stad som heter Samara. Har var det snorkling och dykning som var hogsta prio! Erika och jag gjorde vart forsta dyk i Stilla Havet! Spannande! Pappa och Danny snorklade.




Vart tredje stopp var Manuel Antonios och omradets kanda nationalpark. Dagen i nationalparken bjod pa apor, tvattbjornar, odlor och en sengangare!Forutam alla djuren var strandena i omradet helt fantastiska :-)




I Manuel Antonio tog pappa och jag en surflektion som vi tyvarr inte fangade pa bild. Det kanske var tur for pappas badbrallor sprack fran Ystad till Happaranda!

Oj oj oj sa mycket vi hann med pa bara tva veckor! Det kommer mera bilder i ett senare inlagg!

Hej hopp / Elvira

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar